KJØPER EASIFY: Visolit har kjøpt it-selskapet Easify, og styrker med dette sin  posisjon i markedet for små og mellomstore bedrifter. (Foto: Thomas Brun)

Visolit kjøper it-selskapet Easify

Et ønske om større nærhet til kundene.

Publisert Sist oppdatert

Visolit har kjøpt it-selskapet Easify AS.

– Easify er spesielt sterke i Drammen og gamle Buskerud-området. Nærhet til kunde er viktig for oss, og Easify har lange og gode relasjoner med sine kunder. Vi ønsker å være tett på kundene våre, slik at våre løsninger og råd er mest mulig relevante, sier konsernsjef i Visolit, Terje Mjøs, i en melding fra Visolit.

Easify har kontorer i Drammen og Kongsberg, og leverer it-tjenester knyttet til drift, infrastruktur, sikkerhet og konsulentbistand – i tillegg til løsninger innen print, møterom og betaling. 

– Skytjenester gir kundene mange nye innovasjonsmuligheter og akselererer kundenes endringsreise. Med Visolit på laget styrkes nå Easify`s evne til å håndtere kundenes skyreiser, sier Mjøs. 

– Vi valgte Visolit fordi vi beholder nærheten til våre kunder, samtidig som vi får en sterk samarbeidspartner i ryggen som har bransjekunnskap og kundeerfaring fra et større fagmiljø. Kundene ønsker å ta i bruk innovasjonsmulighetene i skyen, og blir spesielt mer opptatt av sikkerhet. Visolit styrker vår evne til å levere på disse kundekravene, sier Erik Godard, partner i Easify AS, i meldingen.