SAMARBEID: Orange Business og VMware styrker sitt partnerskap.

Styrker partnerskapet

Orange Business og VMware transformerer Flexible SD-WAN for å forenkle kundeopplevelsen med digitalisering og automatisering.

Orange Business og VMware styrker sitt partnerskap for å kunne levere Flexible SD-WAN with VMware - et fullt integrert SD-WAN-tilbud på Evolution Platform.  

Skyen har blitt en viktig faktor i å skape bedre kundeopplevelser. Ytelse og tillit er hjørnesteiner for kunders transformasjon, og innovasjon er katalysatoren. Med Evolution Platform endrer Orange Business måten de leverer de nyeste tjenestene på, der de nå digitalt inkluderer tjenester fra sin partners økosystem. Tjenesteplattformen gjør det mulig for bedriftskunder å kombinere tjenester selv for å møte sine forretningsbehov samtidig som de drar nytte av Orange sin infrastrukturs ytelse og globale ekspertise. Det skriver Orange Business i en pressemelding.

– I dagens digitale miljø har etterspørselen etter motstandsdyktig, tilpasningsdyktig og sikker nettverksinfrastruktur aldri vært større, sier Jean-Noël Michel, visepresident, Communication Services, Orange Business, i meldingen. Han fortsetter:

– Vi ønsker VMware velkommen til Evolution Platform. Deres SD-WAN-tilbud vil gi våre kunder flere valgmuligheter og bedre interoperabilitet, slik at de kan skape det perfekte nettverket for sin virksomhet.

Sanjay Uppal, senior visepresident og general manager, Service Provider and Edge, VMware, sier at de er glade for å kunne levere Orange Business Evolution Platform med fleksibiliteten og den forbedrede ytelsen til VMwares SD-WAN. 

– Som en nøkkelkomponent i vår programvaredefinerte Edge-portefølje, gjør SD-WAN det mulig for virksomheter å modernisere sin digitale infrastruktur og tjene penger på sine nettverksoverganger ved å redusere nettverksinfrastrukturen, tilby funksjoner som zero-trust og zero-touch, samt programmerbarhet i nettverket. Sammen med Orange Business vil vi levere en sikrere, mer pålitelig og skalerbar tilkobling for virksomheter av alle størrelser og innen alle bransjer.