SKINN: LG har fokusert ekstra på bakdekselet ved utviklingen av LG G4. Smarttelefonen vil være tilgjengelig i seks forskjellige versjoner i det norske markedet. (Foto: LG)

Her er LG G4

Arvingen til LG G3 kommer med ekte skinn og oppdatert kamera.

Publisert Sist oppdatert

Tirsdag kveld viste LG Electronics frem smarttelefon-modellen LG G4. Modellen skiller seg ut med en bakside trukket i ekte skinn eller i mønstret metallisk design. 

– Smarttelefon-brukere har alltid stilt store krav til teknologi, men vi på LG mener at design og preg også er to svært viktige faktorer, sier Kristoffer Ejebro, nordisk produktspesialist innen Mobile Communications i LG Electronics.

– Dette gjenspeiles i vår store nordiske kampanje «LG G4: Tailored by us. Worn by you», som refererer til modellens elegante design, samt att du kan velge mellom seks forskjellige bakdeksler, hvorav tre er i ekte skinn, sier Ejebro i en pressemelding.

Design

LG har fokusert ekstra på bakdekselet ved utviklingen av LG G4. Smarttelefonen vil være tilgjengelig i seks forskjellige versjoner i det norske markedet.

Tre av disse bakdekslene er laget med miljøvennlig vegetabilsk farget lær, i fargene brun, svart og rød. LG G4 kommer også i tre versjoner med mønstret bakdeksel med metalliske farger i grått, gull og hvitt. Man kan også få med et ekstra utskiftbart deksel i gull om man kjøper en LG G4 med skinndesign.

LG G4 kommer med en buet linjen kalt Slim Arc. Den ligger langs telefonens langside og fremheves av den svake buen på skjermen. Slim Arc skal ifølge LG selv gjøre skjermen rundt 20 prosent mer holdbar, enn ved en standard flat mobiltelefon, om man skulle miste den med skjermen vendt ned. 

Kamera

Kameraet i LG G4 er utstyrt med en blenderåpning på F1.8. Blendertallet skal gi billedsensoren mulighet til å ta inn 80 prosent mer lys enn hva som var mulig i kameraet til forgjengeren, LG G3. 

LG G4 skal også ha en avansert fargespektersensor i kameraet. Denne skal gi mer korrekte farger i bildet ved å lese av RGB-verdiene fra de omkringliggende lyskilder og det infrarøde lyset som reflekteres fra objektene i bildet. 

Kameraet på forsiden har fått en oppdatering med høyere oppløsning på 8MP og Gesture Interval Shot. Dette øker muligheten til å ta det perfekte bildet ved at den tar fire bilder med to sekunders mellomrom. Med LG G4, tar man enkelt det perfekte «selfie»-bildet med en enkel håndbevegelse. Det melder LG selv, i en pressemelding.

Skjerm og batteri

LG G4 kommer med en skjerm kalt IPS Quantum Display. Skjermen er på 5,5-tommer med Quad HD-oppløsning på 2560x1440. Denne skal ha 20 prosent bedre fargegjengivelse, være 25 prosent mer lyssterk og ha 50 prosent høyere kontrast enn skjermen på LG G3. 

LG G4 kommer med utskiftbart batteri på 3000 mAh, kombinert med en Qualcomm Snapdragon 808 prosessor med X10 LTE. Ifølge LG kan smarttelefonen brukes opptil 20 prosent lenger enn forgjengeren LG G3.

Du kan teste

For norske forbrukere som ønsker å være blant de første til å teste den nye toppmodellen, organiserer LG et testpilotprogram hos Smartson. Fem nordmenn kommer til å bli plukket ut. Du kan fra i dag av melde din interesse på http://smartson.com/no/lg-g4.html.