AVTALE: Stretch Norge inngår avtale med SAP, og skal videreselge Ariba-lisenser. (Illustrasjon: Istock)

Nytt samarbeid mellom Stretch og SAP

Stretch Norge og SAP styrker satsingen på Ariba sine innkjøpsløsninger i Norge og Skandinavia.

Publisert Sist oppdatert

Stretch går sammen med SAP og danner det de selv kaller Skandinavias ledende fagmiljø innen skybaserte innkjøpsløsninger.

Stretch Norge inngår en avtale som første skandinaviske videreselger av Ariba-lisenser og vil dermed kunne tilby dette til skandinaviske aktører innen innkjøp, heter det i en pressemelding fra selskapet.  Konsulentselskap som består av konsulenter innen teknologi og virksomhetsutvikling, vil også levere tjenester innenfor strategi, rådgivning, implementering og vedlikehold av Aribas skybaserte innkjøpsløsninger for Enterprise Spend Management.

Partnere

– Vårt partnerskap med SAP og muligheten for videresalg av lisenser for Ariba er et viktig strategisk steg for Stretch Norge. Kombinert med våre konsulenters sterke fagkompetanse innen Procurement Transformation, vil vi i Stretch kunne tilby våre kunder totalpakker innenfor Ariba sine løsninger og dermed bidra til å realisere den innkjøpskontrollen og de besparelsene kundene våre etterspør, sier Erik Andresen, Ansvarlig Procurement og Partner Stretch Norge.

– Vi trenger partnere som er gode på innkjøpsprosessen. SAP har lang erfaring med å strømlinje prosesser innenfor bedriftens fire vegger. Innkjøp er dog noe som ofte har vært outsourcet. Markedet etterspør i større og større grad forretningsnettverk og løsninger som Ariba som optimaliserer den type prosesser. Stretch er flinke på innkjøp og har den profilen vi leter etter. Det var derfor naturlig å inngå et samarbeid for å styrke satsingen på Ariba sine løsninger for dette området i Norge og Skandinavia, sier Josef Nalbant, partneransvarlig SAP Norge.