INNGÅR SAMARBEID: Daglig leder Jon Hølland i ÅF Advansit og daglig leder Leif Knutsen i Primesource inngår strategisk samarbeid.
INNGÅR SAMARBEID: Daglig leder Jon Hølland i ÅF Advansit og daglig leder Leif Knutsen i Primesource inngår strategisk samarbeid.

Strategisk samarbeid om rådgivning og ledelse

ÅF Advansit og Primesource skal samarbeide om å tilby spissksompetanse for store og sammensatte it-prosjekter.  

Konsulentselskapene ÅF Advansit og Primesource har inngått strategisk samarbeid om å levere spisskompetanse innen rådgivning og ledelse på store og sammensatte innførings- og endringsprosjekter.

De to selskapene har samarbeidet en rekke ganger tidligere, både i prosjektarbeid og på faglig utvikling. Nå skal samarbeidet utvides med ny strategisk avtale.

- Vår erfaring er at suksess i krevende og viktige endringsprosjekter er helt avhengig av å sette de riktige folkene til de riktige oppgavene til rett tid, og her er samarbeidet mellom nøkkelpersonene avgjørende for våre kunder, sier leder i ÅF Advansit Jon Hølland i en melding.

Daglig leder i Primesource, Leif Knutsen, er utdyper:

- Kravene til vår tids største og viktigste prosjekter innen it- og virksomhetsarkitektur er overveldende, og vi skylder våre kunder å stille best mulig kompetanse, metodikk og verktøy til disposisjon hver gang.

ÅF Advansit har hovedkontor i Sverige, og 7 000 ansatte i over 20 land, 500 av disse i Norge. Primesource har 20 konsulenter innen virksomhetsarkitektur og program- og prosjektledelse.