EFFEKTIVISERER: Jarl-Gunnar Lier frister med sømløs integrasjon til eksisterende økonomisystemer.

Uni Micro velger Traveltext

Erstatter Uni Micros eget system for reiseregninger.

Publisert Sist oppdatert

Traveltexts løsning tilbys alle Uni Micro-kunder og faser gradvis ut deres egen reiseregningsløsning, i følge en pressemelding.

Etter å ha lett i markedet en tid, valgte vi Traveltext for dette og faser ut vårt eget reiseregningssysstem, sier daglig leder Jannike Neset i Uni Micro. Traveltext blir også en del av deres nye webløsning som kommer på lufta til neste år.

Fra mobilen

Traveltext ble etablert av styreleder Jarl-Gunnar Lier på tampen av 2009 fordi han selv var lut lei utfylling av reiseregninger. Med støtte fra blant annet Innovasjon Norge er Traveltext utviklet til en komplett løsning for reiseregning, kjørebok og utlegg. 

Løsningen handler ifølge Lier om mer enn bare brukervennlighet for brukerne, som kan lage reiseregningen underveis med webapp på mobilen, sms og mms. Integrasjonen sparer administrasjonen for tidkrevende manuell jobbing.

- Vi markedsfører løsningen vår kun mot bedrifter og ikke mot brukerne. Sømløs integrasjon mellom Traveltext og økonomisystemet er selve gulroten, sier han.