NYTT SLAGORD: Oneplus lanserer sin første brettbare flaggskiptelefon 19.oktober. Telefonen har fått navnet Open, og slagordet "Open for Everything". (Foto: Oneplus)

Nykommeren fra Oneplus lanseres neste uke

Den brettbare telefonen fra Oneplus har fått navnet Open.

Publisert Sist oppdatert

Oneplus har nå avslørt lanseringsdagen for sin første brettbare flaggskiptelefon. Nyheten lanseres i Mumbai 19. oktober.

Den brettbare nykommeren har fått navnet Open, noe som representerer formen, i tillegg til produsentens åpenhet til nye muligheter. Dermed er slagordet "Never Settle" nå byttet ut med "Open for Everything".

– Med OnePlus Open bryter vi kompromisset mellom skjermteknologi, bildeytelse og vekt som er blitt status quo for eksisterende brettbare enheter. Den nye telefonen bygger på OnePlus’ velkjente raske og smidige opplevelse, sammen med dets elegante, lette og smale design, og det uten en merkbar bøy i skjermen. OnePlus Open vil redefinere konseptet «brettbare telefoner», ved å levere en allsidig opplevelse på flaggskipnivå, som flytter grensene som brettbare telefoner har i dag, og tar standarden til neste nivå, sier Kinder Liu, president og COO hos OnePlus i en pressemelding fra selskapet.