FESTMIDDAG: Microsoft har intet mindre enn 1700 partnere, og torsdag ble disse hedret under en høytidlig middag. (Foto: Microsoft)

Microsoft Norge kårer årets partnere

Microsoft har vært et partnerdrevet selskap i over 40 år, og mer enn 95 prosent av selskapets kommersielle inntekter kommer gjennom partner-økosystemet. Torsdag var det derfor på sin plass med en hedring av partnerne.

Publisert Sist oppdatert

– Microsoft er et partnerdrevet selskap og vi er avhengig av gode partnere som driver frem innovasjon og digital transformasjon hos norske virksomheter. Deres suksess er vår suksess. Derfor ønsker vi å hedre de beste eksemplene på hva partnerne har oppnådd, forteller Kimberly Lein-Mathisen, administrerende direktør i Microsoft Norge, i en nyhetsmelding fra selskapet.

Selskapet har mer enn 1700 partnere, og torsdag ble disse hedret. Under en høytidelig middag til ære for partnerne, ble det offentliggjort hvilke partnere som har utmerket seg i ulike kategorier i året som gikk.

10 vinnere

Vinnerne av 2018 partnerpriser er som følger:

Årets Modern Workplace-partner – CrayonÅrets sikkerhetspartner – InnofactorÅrets Business Applications-partner – AvanadeÅrets Data & AI-partner – CrayonÅrets Azure-parter – AteaÅrets innovasjonspartner – AcandoÅrets partner på digital transformasjon – Sopra SteriaÅrets digitaliseringspartner for SMB – LillevikÅrets hederspris – Ståle Hansen, Cloudway og Olav Tvedt, InnofactorÅrets ildsjel – Ida Bergum, Avanade

Stolte

En av vinnerne er Lillevik it. De gikk av med seieren i kåringen om årets digitaliseringspartner for Små og mellomstore bedrifter (SMB).

– Vi er ydmyke, rørte, stolte og vanvittig glade, sier Marianne Aarhus, Daglig leder i Lillevik it, i en pressemelding fra Lillevik it.

Juryens begrunnelse var at norske SMB-bedrifter er en svært viktig del av mangfoldet i den norske verdiskapningen:

«Det er derfor avgjørende at SMB-bedriftene har tilgang til den beste teknologien for å øke sin konkurransekraft. Lillevik it har gjennom det siste året hjulpet en rekke SMB-bedrifter med å ta i bruk moderne skytjenester fra Microsoft, på en kostnadseffektiv og sikker måte. Lillevik it har vist solid teknologikompetanse og en stor bredde i leveransen av Microsoft-teknologi» står det i meldingen.

– Jeg er så utrolig stolt av de fantastiske folka våre, sier Håvard Lillevik, som grunnla selskapet i 2008.