DET GLEDES: Ifølge Stig Valderhaug som er daglig leder i Sicra sto jubelen i taket da Kent Høgseth (bildet) annonserte at han kom tilbake til Sicra. (Foto: Sicra)

Kent Høgseth tilbake til Sicra

Tilbake etter to år i Pareto Securities.

Publisert Sist oppdatert

Kent Høgseth vender «hjem» når han i juli går tilbake til konsulentselskapet Sicra. 

– Vi ansetter helst ikke mer enn et par konsulenter i året, og bruker mye tid på å finne de riktige konsulentene. De skal ha balansen av faglig tyngde og de riktige kollegiale egenskapene. Med Kent trengte vi ikke lete, snarere håpe på at han kom tilbake til oss. Jubelen sto i taket da comebacket ble annonsert internt, sier daglig leder i Sicra, Stig Valderhaug, i en pressemelding fra Sicra.

Høgseth har snart 20 års fartstid innen ikt og styrker det tunge fagmiljøet innen it-infrastruktur med sin lange erfaring på Microsoft-løsninger, heter det i meldingen.

– Jeg gleder meg til å komme tilbake til det sterke faglige miljøet og hjelpe kundene løse deres vanskeligste tekniske utfordringer. I Sicra får vi hele tiden faglige utfordringer som utvikler oss. Det trigger meg å få jobbe med bare flinke folk i et selskap der vi støtter og hever hverandre, sier Høgseth.