SJEF: Rune Hellmann blir ny administrerende direktør i Unit4 i Norge. (Foto: Jens Reiterer)
SJEF: Rune Hellmann blir ny administrerende direktør i Unit4 i Norge. (Foto: Jens Reiterer)

Unit4 utnevner ny administrerende direktør i Norge

Har vært ansatt i selskapet i 20 år.

Publisert Sist oppdatert

It-selskapet Unit4 kunngjør i dag Rune Hellmann som ny administrerende direktør.

Hellmann kommer fra stillingen som salgsdirektør i Unit4, og har vært ansatt i bedriften siden 2002. Han tar over etter Bjørn Røsten som satt i stillingen i fem år.

Rune Hellmann har store forventninger til sin nye rolle, og ser frem til å ta selskapet fremover i en krevende tid:

– Det er tøffe tider som påvirker det globale markedet, men jeg er helt sikkert på at Unit4 har et godt grunnlag for å møte tiden som kommer. Det blir viktig for meg å videreføre den effektiviseringen vi er godt i gang med og å fortsette å gjøre en forskjell for kundene våre. Jeg håper og tror at min erfaring med både produkter og samarbeidspartnere kan bidra til å finne de beste løsningene for kundene våre på reisen til skyen fremover, sier Hellmann i en pressemelding.

Hellmann har bakgrunn fra innføring av nye it-systemer i flere norske kommuner, før han gikk videre til stillingen som direktør for support og leveranse i Customax ASA. Han startet i Unit4 i 2002, og har gjennom sin tid i bedriften vært tett på alle selskapets endringsprosesser, samt Unit4s tilbud av programvare og tjenestekonsepter til både nye og eksisterende kunder.

Lang og bred erfaring

Unit4 er selv meget fornøyde med å ha fått en så erfaren mann med nødvendig spisskompetanse inn i lederstolen og de er sikre på at hans bakgrunn vil kunne ta dem enda et steg videre:

– Rune Hellmann har gjennom sine mange år i bedriften, tilegnet seg viktig kunnskap og stor forståelse for bedriftens utvikling, kunder og utfordringer. Jeg er helt sikker på at han kan bidra til å styrke vår posisjon i markedet ytterligere og dermed ta Unit4 Norge til nye høyder, sier Katarina Gunnarsson, som er direktør for Norden i Unit4.