AVBRUDD: De fleste åpne skytjenestene har eksepsjonell oppetid og pålitelige tjenester, men det er ikke til å skyve under en stol at flere av dem har store avbrudd bare de siste årene, skriver Andy Stevens. (Foto: Wmware)

Andy Stevens er ny Country Manager i VMware

Tok over ledelsen av VMware Norge ved utgangen av mars.

Publisert Sist oppdatert

VMware har ansatt Andy Stevens som Country Manager i Norge. Stevens har bred ledererfaring fra internasjonalt næringsliv og kommer fra jobben som ansvarlig for markedsteknologi i Keyteq.

–  Det siste året har jeg møtt mange forskjellige toppledere og sett hvilke behov de har i sine bedrifter. Da denne jobben ble utlyst, så jeg muligheten til å jobbe på tvers av forskjellige områder og bidra med nye perspektiver. VMware er i midten av hele it-universet og har blitt mye mer omfattende enn noensinne før. De er godt kjent for å bistå bedrifter og det offentlige med konsolideringer og gjøre dem bedre rustet for sine digitale reiser inn i fremtiden, sier Stevens i en pressemelding fra selskapet.

Stevens er fra Orange Country i California, og har deltatt på det amerikanske landslaget i vannpolo. Han har arbeidserfaring fra blant annet WeWork, hvor han var med og åpnet 15 nye kontorer i Sør-California. Nå har han flyttet til Oslo for å bli en del av teamet til VMware på Lysaker.