VIL VOKSE: Peter Källviks i Veeam skal vokse i Norge, hovedsakelig gjennom partnere som Arrow og Tech Data. (Foto: Per Erik Berglund)

Veeam vokser

26 prosent ordreøkning i det norske markedet.

Publisert Sist oppdatert

Veeam Software har etablert seg i markedet med Veeam Availability Platform for Hybrid Cloud, De rapporterer om 31 prosent årlig vekst globalt i total ordreinngang for 3. kvartal, ifølge pressemelding. Veeam forventer nå 49 prosent årlig økning globalt i nye lisensbestillinger fra entreprise- markedet.

– De sterke resultatene for tredje kvartal viser at næringslivet er raskt ute med å ta i bruk våre tilgjengelighetsløsninger. I Norge har det totale antallet ordre økt med 26 prosent sammenliknet med fjorårets tredje kvartal, sier nordensjef Peter Källviks i Veeam. Han opplyser at selskapet nå har 2.400 kunder, 320 Pro-partnere og 203 VCSP-partnere i Norge.

«Do or die»

– Digital transformasjon er ikke bare en trend. Det er en «do-or-die»-virkelighet som vil omforme kundeopplevelsen og legge til rette for helt nye muligheter innen produktivitet. Dette er en topp-prioritering for alle it-sjefer og ledere. Veeam spiller en nøkkelrolle innen denne transformasjonen, noe som også gjenspeiles av våre sterke økonomiske resultater for 3 kvartal, sier Peter McKay, som er president i Veeam. 

Nylig ble Paul Mattes, tidligere global sjef for sky- og storkunder i Microsoft, utnevnt til visepresident i Veeams «Global Cloud Group».