PROSJEKTLEDER: Marit Ytterland er til daglig webutvikler i Skatteetaten, men i sommerferien fungerer hun som prosjektleder for sommerprosjektet i etaten. (Foto: privat)
PROSJEKTLEDER: Marit Ytterland er til daglig webutvikler i Skatteetaten, men i sommerferien fungerer hun som prosjektleder for sommerprosjektet i etaten. (Foto: privat)

Bruker mye av sommeren på stolpejakt. Og på Oslos herlige restauranter og vinbarer.

Marit Ytterland i Skatteetaten mener stolpejakt er perfekt om man har litt konkurranseinstinkt og trenger et push for å komme seg ut av sofaen eller solstolen.

Publisert Sist oppdatert

Hva er stillingen din og hva jobber du med i sommer?

Webutvikler i Skatteetaten til daglig. Prosjektleder for sommerprosjekt i sommerferien.  

Hvordan syns du det er å være på jobb i sommerferien?

 Jeg er så heldig at jeg får tilbringe sommeren sammen med et knippe herlige studenter, så det er veldig fint! De hjelper oss å utvikle nye tjenester, og kommer med nye perspektiver og har topp pågangsmot. Veldig gøy og veldig lærerikt! Stemningen er god, og vi prøver å kose oss med litt ekstra ispauser og lignende nå i sommer. En bonus er at jeg innimellom også har tid til å få orden i en del oppgaver som har hopet seg opp gjennom året.

Hva gjør du på fritiden i jobbsommeren?

Benytter meg av noen av de herlige restaurantene og vinbarene som Oslo har å by på! Jeg syns Oslo er så deilig om sommeren, for det virker som at alle tar det litt mer med ro. I tillegg prøver jeg å få til noen turer i skog og mark.

Vil du anbefale en bok, film eller podcast til andre sommerjobbere?

Sommerkontoret

Sommerkontoret er Computerworlds sommerspalte. Vi spør nye og erfarne, interns så vel som toppledere, hvordan de jobber på kontoret i sommer.

 Stolpejakt! De siste ukene har jeg jaktet stolper rundt i Oslo, og blitt kjent med steder jeg aldri hadde funnet på å dra ellers. Perfekt om man har litt konkurranseinstinkt og trenger et push for å komme seg ut av sofaen eller solstolen!