NEXUS’ NORGESSJEF: Jon Land kommer fra Evry, der han lærte sin nye arbeidsgiver å kjenne. (Foto: Creative Commons)

NEXUS’ NORGESSJEF: Jon Land kommer fra Evry, der han lærte sin nye arbeidsgiver å kjenne. (Foto: Creative Commons)

Nexus ansetter ny norgessjef

Jon Land skal sørge for at også Nexus' programvare blir solgt i Norge.

Nexus Group, som spesialiserer seg innen identitet og sikkerhet, selger mye maskinvare for adgangskontroll i Norge, men har i liten grad solgt programvare. på dette markedet, ifølge pressemelding.

– Vi har nå ansatt Jon Land som administrerende direktør for Norge, og han har ansvaret for å innføre hele produktserien vår til landet, sier Marcus Persson, som er nordisk sjef for Nexus.

– Vi ser et enormt potensiale for programvaren vår i Norge, og det er derfor vi har ansatt en erfaren leder som kan gjennomføre ambisjonene våre, sier Persson videre.

Jon Land har flere lederstillinger bak seg innen bank/finans- og id-tjenester og kommer fra Evry, der han var leder for anskaffelser og strategiske partnerskap. Han tiltrådte den 9. november 2016.

For øyeblikket har Nexus én avdeling i Norge med 14 ansatte og en årlig inntekt på 20 millioner norske kroner.

Større partnerfokus

– Planen vår er å vokse mye mer. Vi har flere mulige forretningsmodeller vi kan bruke, for eksempel å satse mer på partnerne våre og dette er beslutninger som Jon Land kommer til å ta. Han har den rette erfaringen og kvalifikasjonene som er nødvendige for å kunne utforme detaljene i strategien vår, og samtidig gjennomføre i henhold til strategien, sier Marcus Persson.

– Da jeg var ansatt hos Evry, var jeg selv en kunde av Nexus, og jeg ble godt kjent med selskapet. Jeg valgte å bli en del av Nexus fordi jeg har sterk tro på produktene til selskapet, jeg liker teamet veldig godt og jeg føler meg hjemme i Nexus sitt miljøet. Som kunde av Nexus var all kommunikasjon med selskapet veldig god. Teamet jeg nå er så heldig å bli en del av er svært dyktige innen alle aspekter av identitetshåndtering, og de har alltid gjort sitt ytterste for å kunne levere det som ble lovet. Jeg er glad for å nå være en del av Nexus, sier Jon Land.

Ansettelser