Velkommen til Computerworld

Computerworld er landets eneste it-blad for den norske it-sektoren og har vært utgitt siden 1983. Vi skriver for alle som jobber med informasjonsteknologi og om det de må vite for å gjøre en god jobb. Vi har 10 utgivelser i året og daglig publisering på cw.no.

Computerworld Online

Cw.no er vår digitale nyhetstjeneste for deg som jobber med IT. CW++ er vårt unike fagstoff kun tilgjengelig for abonnenter.


Computerworld Event

Computerworld Event er en konferanse- og møtearena for den norske it-sektoren. Her møtes it-sjefer, it-ansvarlige og it-beslutningstakere i offentlig og privat sektor. I løpet av året har vi ca. 20 ulike konferanser og seminarer med aktuelle tema for de som jobber med it.

Under paraplyen Computerworld har vi følgende andre merkevarer:


IT-Bransjen

Landets eneste nyhetstjeneste som retter seg mot den norske it-kanalen. Dvs. forhandlere, konsulenter, systemintegratører, distributører og produsenter av it-utstyr, -programvare og -tjenester.


IT-jobb

Med vår stilling ledig-tjeneste kan du skaffe deg jobb i landets mest fremtidsrettede bransje. Se alle ledige jobber her.


Telecom Revy

Telecom Revy er en nyhetstjeneste og konferansearrangør for telebransjen i Norge. Nettavisen oppdateres alle virkedager og har fokus på mobil, bredbånd og hva som ellers skjer i norsk telebransje. Ansvarlig redaktør er Arne Joramo som har vært med siden papiravisen Telecom Revy ble lansert i 1992.

COMPUTER COMMUNICATIONS AS

Computerworld er eid av de ansatte gjennom mediebedriften Computer Communications AS. Vi er Norges største B2B it-mediehus.

Postadresse: PB 171, Sentrum, 0102 Oslo.Besøksadresse: Universitetsgata 2, 0164 OsloSentralbord: 22 05 30 00

Postadresse: PB 171, Sentrum, 0102 Oslo.
Besøksadresse: Universitetsgata 2, 0164 Oslo
Sentralbord: 22 05 30 00

For endringer og spørsmål om abonnement: Kontakt kundeservice på cw@cw.no eller ring 22 53 53 34.