Om Computerworld

Om Computerworld

Computerworld er eid av mediebedriften Computer Communications AS. Vår virksomhet består av:

____________________

Computerworld: Landets eneste it-blad for den norske it-sektoren og har vært utgitt siden 1983. Vi skriver for alle som jobber med informasjonsteknologi og om det de må vite for å gjøre en god jobb. Vi har 6 utgivelser i året og daglig publisering på cw.no.

Cw.no: Vår digitale nyhetstjeneste for deg som jobber med IT. CW+ er vårt unike fagstoff kun tilgjengelig for abonnenter.

Macworld.no: Vår nyhetstjeneste for alle som er interessert produkter og tjenester fra Apple og tilhørende områder.

Computerworld Event: Vår konferanse- og møtearena for den norske it-sektoren. Her møtes it-sjefer, it-ansvarlige og it-beslutningstakere i offentlig og privat sektor. I løpet av året har vi ca. 20 ulike konferanser og seminarer med aktuelle tema for de som jobber med it.

IT-bransjen: Landets eneste nyhetstjeneste som retter seg mot den norske it-kanalen. Det vil si forhandlere, konsulenter, systemintegratører, distributører og produsenter av it-utstyr, -programvare og -tjenester.

Telecom Revy: Vår nyhetstjeneste og konferansearrangør for telebransjen i Norge. Nettavisen oppdateres alle virkedager og har fokus på mobil, bredbånd og hva som ellers skjer i norsk telebransje.

____________________