NYTT OM NAVN:

NYANSATT: Lena Riis har tidligere vært CMO i det norske programvareselskapet Documaster, og hun har hatt ulike lederroller i techbransjen i over 15 år. Nå blir hun markedsdirektør i Advania. (Foto: Advania)

Ny markedsdirektør til Advania

It-leverandøren har ansatt Lena Riis som Chief Marketing Officer.

Advanias merkevareløfte - The tech company with people at heart viser til en sterk kundesentrisk organisasjon hvor beslutninger tas så nære kunden som mulig. Lena Riis får en sentral rolle for selskapets videre vekst.

– Advanias unike kultur, ambisiøse mål og fantastiske kunder var avgjørende for mitt valg. Advania er en aktør som setter menneskene i sentrum av teknologisk innovasjon, og dette er helt i tråd med min overbevisning. Jeg ser frem til et tett samarbeid med alle kolleger og fagmiljøer og vil jobbe for at vi blir en tydelig ‘though leader’ i vår bransje, sier Lena Riis.

Hege Støre, Group CEO Advania, sier i en uttalelse "Lena har vist en unik evne til å drive vekst og innovasjon gjennom strategisk markedsføring, og vi er begeistret for å ønske henne velkommen til vårt team.’

Lena Riis har tidligere vært CMO i det norske programvareselskapet Documaster, og hun har hatt ulike lederroller i techbransjen i over 15 år.