Send spenn med Siri

PP: Cash, hilsen Siri (Foto: PayPal)

Send spenn med Siri

PayPal gir deg dypere iOS-integrering og enkel mulighet for P2P-transaksjoner verden rundt. I hvert fall i 30 land, inkludert Norge.

Visst er Vipps vittig, men kan du prate deg til cash? Det kan du nå, med Siri og PayPal.

PayPal er ingen nykommer innen pengetransaksjoner mellom privatpersoner. I fjor sto selskapet for et volum på 41 milliarder dollar (345 milliarder kroner), fordelt på PayPal, Venmo og Xoom.

Og med høytid rett rundt hjørnet spås det over 17 millioner direkte-overføringer bare i desember måned.

eSpenn

Prinsippet er veldig likt Vipps og andre aktører vi kjenner her hjemme, men har den store fordelen at man når en stor global brukerskare. 30 land støttes i den nyeste oppdateringen, inkludert Norge, samt en rekke språk.

Skandinavia er representert, men ikke på egne språk. Så det blir “Hey Siri, send Siri seventy spenn”. Eller noe sånt. Sikkert kjekt på reise eller for utenlandske bekjentskaper og netthandel, for eksempel via eBay.

(OPPDATERT av Toralv Østvang: På min iPhone fant ikke Siri PayPal-appen på første forsøk. Deretter byttet jeg Siri-språk til engelsk og kjørt en full restart av iPhone-en. Da fant Siri PayPal-appen. Da jeg etterpå svitsjet Siri-språket tilbake til norsk, kommuniserte Siri med PayPal – på norsk.)

PayPal-appen for iOS finner du i App Store her. Sjekk ut en promo-video nedenfor. 

Via PayPal

Apple