AVTALEN I BOKS: Rune Kilstad fra Evry og Ivar Engen fra Wilhelmsen signerer. (Foto: Evry)

AVTALEN I BOKS: Rune Kilstad fra Evry og Ivar Engen fra Wilhelmsen signerer. (Foto: Evry)

Fortsatt Evry for Wilhelmsen IT

Fornyet avtale er verdt 40 millioner kroner over tre år.

Wilhelmsen IT Services fornyede avtale Evry omfatter drift, overvåkning og backup av selskapets it-plattform. Den har en verdi på rundt 40 millioner kroner over tre år, ifølge en pressemelding.

Wilhelmsen IT Services og Evry har hatt et mangeårig driftssamarbeid. Nå har selskapene inngått en ny avtale om drift av Wilhelmsens forretningskritiske systemer fra Evrys datasenter på Gjøvik.

Ivar Engen, visepresident IT i Wilhelmsen IT Services, forteller at sikkerhet, tilgjengelighet og kostnader var viktige faktorer ved avtalefornyelsen med landets største it-selskap.

Verdensomspennende

– Våre medarbeidere over hele verden er helt avhengig av tilgang til systemene 24/7, og vi har hatt et godt driftssamarbeid med Evry gjennom en årrekke. Kombinasjonen av deres moderne datasentre og høye driftskompetanse gir oss samlet sett en god driftssituasjon tilpasset Wilhelmsen-konsernets internasjonale virksomhet. Samtidig får vi nødvendig tilgang til systemene fra våre samarbeidspartnere på ulike forretningsapplikasjoner, sier Ivar Engen.

Kolbjørn Haarr, konserndirektør i Evry, gleder seg til å levere tjenester til et av de sterkest internasjonalt representerte selskapene på Oslo Børs.

– Det er utvilsomt en tillitserklæring når Wilhelmsen IT Services forlenger og utvider driftsansvaret for sine it-løsninger. De vil nyte godt av vår topp moderne infrastruktur, kompetanse og tekniske løsninger for serverdrift, overvåkning og sikkerhet. Dessuten har vi en god dialog om å tilby nye tjenester og skyløsninger til en av verdens ledende globale maritime virksomheter, sier Haarr.

avtaler