BEKREFTELSE: Glenn Arnesen mener den utvidete avtalen med Jotun viser at IFS er på rett vei. (Foto: IFS)

BEKREFTELSE: Glenn Arnesen mener den utvidete avtalen med Jotun viser at IFS er på rett vei. (Foto: IFS)

Jotun utvider samarbeidet med IFS

3200 nye sluttbrukere over hele verden får IFS’ nyeste løsning.

Jotun skal utvide sin bruk av IFS Applications og tilby beslutningstagere og brukere økt funksjonalitet, ifølge pressemelding. Avtalen inkluderer lisenser til en verdi av 17,7 millioner kroner.

Jotun har brukt IFS Applications helt siden 2005 for å støtte sine operasjonskritiske prosesser, som produksjon, økonomi, innkjøp og logistikk. For å øke effektiviteten og sporbarheten ytterligere, på tvers av den multinasjonale organisasjonen, vil Jotun nå implementere IFS Applications 9.

Utvidelsen og utrullingen av den nye versjonen vil skje på mer enn 200 lokasjoner verden over og vil støtte opp under viktige aspekter hos selskapet. Dette inkluderer blant annet strategisk innkjøp, strekkode-scanning i lager, mobile arbeidsordre, samt apper for smarttelefoner.

– Etter å ha jobbet med IFS i mange år er vi overbevist om at IFS Applications 9 er den rette plattformen til å styrke vår globale ekspansjon, sier Morten Fon, administrerende direktør i Jotun. – Ved å investere i enda mer funksjonalitet vil vi ha mulighet til å utstyre vår globale arbeidsstokk med mer moderne og intuitive verktøy som kan øke lønnsomheten.

– I over 100 land

– Vi er veldig glade for at en global, ledende virksomhet som Jotun drar nytte av IFS’ produkter og tjenester. Dette er et tydelig vitnesbyrd om den kompetansen IFS besitter gjennom sitt industrifokus, i dette tilfellet prosessindustrien,” sier Glenn Arnesen, som er administrerende direktør i IFS Scandinavia.

Med 37 produksjonsfasiliteter spredt over alle kontinenter og en tilstedeværelse i mer enn 100 land er Jotun en av de fremste leverandørene av maling og pulverlakker. Selskapet har i en årrekke opplevd en sterk vekst gjennom sin globale virksomhet og ved å kontinuerlig gå inn i nye markeder. Selskapet åpnet en ny fabrikk i Brasil i fjor og er nå i ferd med å bygge nye fabrikker i Oman, Filipinene og Myanmar.

avtaler