(Illustrasjonsfoto: Istock)

SAMARBEID: Nettpost og United Planet har inngått partneravtale. (Illustrasjonsfoto: Istock)

Inngår strategisk partneravtale

Nettpost utvider porteføljen under ny partneravtale med tyske United Planet.

Lysaker-baserte Nettpost leverer Enterprise Content Management-løsninger (ECM), og utvider nå produktporteføljen med ny portal- og sosial bedriftsplattform under ny partneravtale med tyske United Planet.

Intranett og portaler

Produktene er henholdsvis Intrexx og Intrexx Share. Begge er plattformuavhengige, og støtter flerspråkelige nettapplikasjoner, intranett, bedrifts- og kundeportaler, inkludert på mobil. Intrexx-plattformene er allerede ferdig integrert i Nettposts eksisterende produktportefølje.

- Vi jobber for tiden med kunder i en rekke forskjellige industrier som igjen har sine spesifikke behov. Intrexx gir oss en unik og fleksibel løsning som enkelt tilfredsstiller behovene til selv våre mest krevende kunder, sier Arve Lien Nielsen, daglig leder i Nettpost.  

- Denne avtalen gir mange lovende muligheter og synergier for begge selskaper. For United Planets videre vekst er dette en nøkkelavtale, og vi er stolte over å få med Nettpost på veien fremover, sier Katrin Beuthner, administrerende direktør i United Planet i en melding.

Enterprise