It-konsulentenes kanonballer

It-konsulentenes kanonballer

Lørdag møttes norske it-konsulenter til dyst i den edle sporten kanonball.

24 lag og 180 deltakere møttes til dyst på Idrettshøyskolen i Oslo lørdag, klare for blod, svette og kanskje noen tårer. Og selv om deltakerne er kanonballamatører, var opplegget profft.

Idrettshøyskolen stilte med dommere og turneringen ble avsluttet med premieutdeling og fest på The Mini Bottle Gallery i Oslo sentrum.

Dette er andre gang IT-konsulentenes Kanonballchallenge ble arrangert i regi av Deloitte.

- Vi savnet en arena hvor vi kan møte andre som arbeider med relaterte felt, enten de selv er it-konsulenter eller samarbeidspartnere og kolleger, sier Halvor Moen, partner i Deloitte.

Populært

Turneringen var godt og vel fulltegnet. Hele 24 lag og totalt 180 deltakere stilte opp.

- Fjordårets arrangement var en suksess, så det var aldri noen tvil om at vi skulle arrangere dette i år igjen, sier Moen.

- Vi ønsker at dette arrangementet både kan være en attraktiv samlingsplass for de som jobber i bransjen, og kan gi oss alle en litt utradisjonell arena der vi får utløp for vårt konkurranseinstinkt, fortsetter Moen.

Årets vinnerlag: Got Balls

Lagene Visma Young & Promising og Brutal Bashers kom til semifinalen, men måtte seg seg slått av lagene fra Bekk og Tieto.

Vinnerlaget ble Got Balls, fra Bekk Consulting, de var ifølge øyenvitner nokså overlegne i finalen mot laget Kanonføde fra Tieto.

Så blir det vel en ny oppvisning i stor idrett til neste år.

Les om:

Enterprise