FØRSTE OFFENTLIGE VIRKSOMHET: Lånekasen er den første offentlige virksomheten i Norge som inngår avtale om formidling av konsultne- og prosjektledertjenester. (Illustrasjonsfoto: StevePB/Pixabay)

KOMPETANSEKJØP: ERP-selskapet Infor kjøper partner Merit Globe. (Illustrasjonsfoto: Istock)

Infor kjøper konsulentselskapet Merit Globe

Målet er å styrke spisskompetanse på egen ERP-plattform, Infor M3.

Norske Merit Globe er et konsulentselskap som programvare, implementering av ERP-systemer og konsulenttjenester. Selskapet har omlag 240 medarbeidere i ni land, og er Infor-partner.

Infor, som leverer ERP-løsningen Infor M3, har nå kjøpt Merit Globe for å styrke kompetansen på plattformen, som det heter i en melding fra selskapet.

- Etterhvert som prosjektene våre øker i omfang og adresserer kritiske industrielle prosesser, ser vi behovet for å investere i implementering, distribusjon og kundeservice. Kjøpet av Merit tilfører oss et svært kompetent og erfarent team, slik at vi kan møte det økende behovet for Infor M3, sier administrerende direktør Charles Phillips i Infor.

Merit vil forbli en egen forretningsenhet innenfor Infor Services, og administrerende direktør Erik Outzen skal fortsette å lede selskapet.

- Siden oppstarten for mer enn 12 år siden, har Merit vokst til å bli et av de største konsulentselskapene som spesialiserer seg på Infor-produkter, sier Outzen.

- Vi gleder oss til å bli del av et så innovativt team, avslutter han.

Pris og ytterligere vilkår er ikke oppgitt.

 

ERP