Fire til Acando

NYANSATTE: (Fra venstre) Knut Skogvold, Egil Andersen, Veronika Heimsbakk og Håvard Mikkelsen Ottestad. (Bilder: Acando)

Fire til Acando

Selskapet utvider med ny selger, prosjektleder, systemutvikler og juniorutvikler.

Knut Skogvold er nyansatt senior selger i avdelingen Digital Consulting & Solutions i Acando. Han kommer til selskapet fra tilsvarende stilling i Evry. Skogvold har lang salgserfaring, og begynte karrieren i Norsk Data i 1985. Han har vært innom Xerox, Component Software, Tarantell og Crayon.

I ny stilling hos Acando skal Skogvold fokusere kreftene på salg av digitale arbeidsflater og rådgivning på løsningssalg.

- Jeg ser frem til å komme ordentlig i gang med løsningssalg, og dermed benytte meg av Acandos spennende portefølje i tillegg til å krydre den med min erfaring innen løsningssalg og den digitale arbeidsflate, sier Skogvold i en melding.

Egil Andersen er nyansatt seniorkonsulent i Acando. Han skal jobbe som prosjektleder og systemforvalter, og har 18 års erfaring fra tilsvarende arbeid i norsk it-bransje. Andersen har blant annet vært teknisk leder i Accenture, rådgiver og systemutvikler i Telenor og konsulent i Tieto og NSD. Han kommer til Acando sist fra Inmeta Consulting der han var prosjektleder.

Nå ser han frem til å videreutvikle egen kompetanse som prosjektleder med nye kolleger i Acando.

- Jeg gleder meg til å bli enda bedre kjent med personene i Acando, til faglige og sosiale arrangementer og ikke minst å komme ordentlig i gang med kundeprosjekter. I tillegg liker jeg å delta i fagutvikling, noe jeg vil bidra med i Acando, sier Andersen i en melding.

Veronika Heimsbakk er nyansatt systemutvikler i Acando. Hun kommer til selskapet rett fra endt it-utdannelse ved Universitetet i Oslo, og skal jobbe med semantisk teknologi. Heimsbakk har erfaring fra Institutt for informatikk ved universitetet, inkludert direkte rolle i drift av såkalt makerspace. Hun har også erfaring fra sommerjobber som system- og nettverksutvikler ved Kongsberg Defence og Aerospace. Heimsbakk har også undervist i realfag ved siden av it-studiene. 

Selv forteller hun at valget falt på Acando på grunn av fokus på semantisk teknologi, og at selskapet ønsket seg en "formidlertype" da se skulle se etter ny systemutvikler.

- Dette var midt i blinken for meg, da mitt interesseområde ligger innenfor semantiske teknologier og logikk, sier Heimsbakk i en melding, og fortsetter:

- Med min bakgrunn som formidler ved Institutt for informatikk, UiO, har jeg svært lyst til å fortsette med realfagsformidling i tillegg til det arbeidet jeg ellers skulle få.

Håvard Mikkelsen Ottestad er nyansatt juniorutvikler i Acando, og i likhet med Heimsbakk skal han også jobbe med semantisk teknologi. I første omgang skal Ottestad jobbe som konsulent på området, innen Java, Javascript, C og Assembly.

Ottestad, som har it-mastergrad fra Universitetet i Oslo, har tidligere jobbet med ISO-standardisering mot olje- og gassektoren i Posc Caesar Association og PCA Services. Han har også jobbet som konsulent i Bekk og Skatteetaten i tillegg til å ha vært vitenskaplig assistent ved UiO innen semantisk teknologi.

Nå gleder han seg til nye oppgaver og kolleger i Acando.

- Jeg elsker å lære nye ting, de ansatte er veldig hyggelige og jeg gleder meg til å komme ut til kundene og skape noe nyttig, sier Ottestad i en melding.