Bang & Olufsen-tv med app

Bang & Olufsen-tv med app

Strøm lyd og bilde fra iPhone til skjermen.

Offisielt skal disse ikke lanseres før senere i mai. Men en liten lekkasje gjør at vi kan smugtitte på en helt ny Bang & Olufsen-modell.

BeoPlay V1-32 og BeoPlay V1-40 er to nye tv-modeller som lanseres under merket B&O PLAY (BeoPlay). Dette er en rimeligere serie med Beng & Olufsen-produkter som også selges utenfor egne merkevare-butikker.

Men rimelig og rimelig, fru Blom. Her er referansen Loewe og andre hi-end produkter. De to første tv-ene som lanseres er en 32" og en 40", med pris på 2399 og 2899 euro, henholdsvis. Det er omtrentlig 18.000 og 22.000 norske kroner. Så om du synes drøye 20 lapper for en 40 tommers tv er rimelig, da er du på bølgelengde med danskene i denne sammenhengen.

Designmessig kan de også minne om en Loewe-modell med materialer i stål og krom. To farger lanseres til å begynne med: Sort og hvit (ikke pirk på om dette egentlig er farger eller ikke).

Fire ulike føtter og festeanretninger er det mulig å få: Gulvstativ, bordfot, samt vegg- og himlingsoppheng.

BeoPlay V1 er det første produktet i serien som er basert på Bang & Olufsens nye tv-plattform Video Engine. Begger er 120Hz LED-skjermer, har USB og HDMI-tilkoblinger samt WiFi-støtte og 5.1 surround-lyd

Tilkoblede enheter gjenkjennes automatisk, og PUC-koder og programvare skal oppdateres automatisk over nett.

Tv-ene har innebygget DLNA-klienter for avspilling av lyd og bilde over trådløse nett. Apple er ikke medlem av DLNA-sammenslutningen og har utviklet sin egen DAAP-protokoll med samme formål.

Men heldigvis skal det også lanseres en egen app for iOS for strømming fra en iPhone eller iPad så da er kvelden reddet. Vi får se hvilke speks de endelige produktene får - nylig lanserte B&O en ekstern høyttaler med AirPlay-støtte, så det er lov å håpe på det her også.

Via Recordere .

Les om:

Foto/video