Ny projektor-toppmodell

Ny projektor-toppmodell

Canons satser på skoler og mindre bedrifter.

Canon lanserer nå en ny toppmodell i sin serie med bærbare projektorer i selskapets LV-serie.

Canon LV-8320 byr på mindre strømforbruk, lengre batterilevetid og flere tilkoblingsmuligheter enn noen av de andre projektorene i serien.

For småbedrifter og skolemarkedet

Den nye projektoren er myntet på små og mellomstore bedrifter, skoler og universiteter.

Dette er en av de mest innovative projektorene i sin klasse med en prislapp som er overkommelig for denne målgruppen, hevder produktsjef Trond Sliper hos Canon Norge.

– Vi utvikler stadig teknologier for å imøtekomme kundenes endrede behov, og vårt eksisterende utvalg av LV-projektorer rommer projektorløsninger for alle forretningsmiljøer, sier Sliper.

Canon LV-8320 har et 1,6x zoomobjektiv, HDMI-kontakt som gjør at den kan brukes til å vise HD-filmer og Blu-ray-video, og mulighet for å kjøre skjermdelte presentasjoner.

Lysstyrken er oppgitt til 3000 ansi lumen, og oppløsningen er på 1280 x 800 piksler, altså bredformat. – Perfekt for presentasjoner fra bærbare pc-er og andre bredskjermkilder, sier Canon.

Objektivet på 1,6x zoom gjør det mulig å projisere et bilde på 100 tommer fra avstander mellom 2,5 og 4,1 meter. Projektoren kan brukes både fritt og fastmontert.

Mange tilkoblinger

Tilkoblingsmulighetene gjør det mulig å kjøre presentasjoner fra en rekke typer digitale enheter, som pc-er, videostasjoner, dvd- og Blu-ray-spillere, digitale kameraer og videokameraer.

Man kan vise «bilde-i-bilde» der et utsnitt av et bilde projiseres innenfor det store hovedbildet, eller man kan velge «bilde-ved-bilde», der skjermen deles i to like halvdeler. Med denne funksjonen kan man referere til en video eller et dokument uten å måtte gå ut av presentasjonen.

LV-8320 har også innebygd høyttaler på 10 watt og stereolyduttak for tilkobling av ekstern forsterker for forbedret lydkvalitet.

Lavt strømforbruk

Canon hevder at LV-8320 har et intelligent lampekontrollsystem som gir mindre strømforbruk enn på tidligere modeller i serien. Systemet justerer automatisk lampen i forhold til lysstyrken i det projiserte bildet og har en korrigeringsteknologi som balanserer fargegjengivelsen.

Projektorlampen har utvidet levetid på opptil 5000 timer, et filter med brukstid på 5500 timer og strømforbruk på under 1 W i hvilemodus når nettverksfunksjonen er deaktivert.

Projektoren veier 3,4 kg og har en veiledende pris på cirka 9000 kroner inklusive mva. Den blir tilgjengelig i august, melder Canon Norge.

Les om:

Foto/video