Voddler sikrer seg Warner

Voddler sikrer seg Warner

Den svenske filmtjenesten Voddler har sikret seg enda flere storfilmer.

Voddler er en filmtjeneste som på mange måter kan sammenlignes med Spotify. Er du heldig nok og blir invitert tl å bli en av Voddlers brukere kan du se en rekke filmer direkte via nettet, helt gratis. Det ligger også en rekke nyere storfilmer på tjenesten som du kan leie direkte via nettet.

Nå kan Voddler avsløre at de har inngått en avtale med Warner Bros. Entertainment, et av et av Hollywoods ledende filmselskaper. Filmavtalen med Warner Bros. Entertainment omfatter filmer fra Warner Bros. og New Line Cinema, og et stort antall nye filmtitler kommer nå til å bli tilgjengelige på Voddler.

LES OGSÅ:

Voddler - filmverdens svar på Spotify

- Vi er glad for at ytterligere en av Hollywoods store filmprodusenter har valgt å distribuere filmene sine via Voddler. Vår ambisjon er et omfattende samarbeid med alle ledende filmselskaper slik at vi kan tilby et bredt utvalg av filmer. Vi har som fokus og målsetning å skape verdens beste og største lovlige filmbibliotek, sier Zoran Slavic, viseadm.dir. i Voddler i en pressemelding.

Warner Bros., som inngår i Time Warner Inc., distribuerer film over hele verden og har blant annet produsert filmsuksessene Harry Potter, The Departed, Batman og nå senest den Oscar-belønnede The Blind Side.

Skal vi tro filmselskapet er det ikke bare Voddler som har grunn til være fornøyde med den nye avtalen.

- Vi er imponert over Voddlers filmtjeneste, den er lett tilgjengelig og holder høy kvalitet, noe som gjør at våre etterspurte filmer kan nytes av hundretusentalls nye brukere, sier Lars Håkansson, adm.dir. i Warner Bros. Entertainment Nordic. Warner satser hardt på å lede utviklingen på den digitale siden og slipper alle våre filmer på digitalt Day and Date med DVD, sier Lars Håkansson.

Det kan altså se ut til at i alle fall deler av filmindustrien har tatt lærdom av platebransjens mange feiltrinn gjennom årene, og velger å satse på en plattform brukerne så langt ser ut til å sette pris på.  

Voddler har i dag over 450 000 registrerte brukere og dette tallet øker raskt med tusenvis av nye brukere per døgn. Denne uken lanserte Voddler en helt ny browser-basert filmspiller som gjør det enda enklere å finne og avspille sin favorittfilm. I slutten av mars kommer Voddler til å åpne sin filmtjeneste i Norge og Danmark, og senere på våren også i Finland. Per i dag er det mulig for norske brukere å få tilgang til Voddler via invitasjon fra eksisterende brukere eller fra selskapet selv.

LES OGSÅ:

Voddler til Norge i mars

Foto/video