Wacom med 15-tommers tegneskjerm

Wacom med 15-tommers tegneskjerm

Tegneplater er et uvurderlig verktøy for designere, enda bedre er det med en skjerm du kan tegne direkte på.

Wacom har i flere år vært ledende på tegnebrettmarkedet, med produkter som passer alt fra amatører til profesjonelle designere og illustratører. De har også en serie svært avansert trykkfølsomme skjermer.

LES OGSÅ: Drømmeskjerm for illustratører

Nå kommer selskapet med en enklere og mindre variant av sin PL-serie. PL-521 er en 15-tommers trykkfølsom LCD-skjerm med oppløsning på 1024 x 768 piksler og 512 trykkfølsomhetsnivåer. Med på kjøpet får du også programmet JustWrite Office, som lar deg skrive og skrible for eksempel notater og signaturer, blant annet i Word.

PL-521 skal være et billigere alternativ for brukere som trenger en trykkfølsom tegneskjerm. Mens de andre produktene i Cintiq og PL-seriene koster en arm og et bein, og litt attåt, vil PL-521 legge seg på rundt 699 pund, eller i underkant av 8 500 kroner.

Ifølge Wacom er produktet best egnet til enkel bruk, som presentasjoner og ulike kontrollsystemer, og ikke til avansert grafisk arbeid. Med en slik uttalelse henviser selskapet de avanserte brukerne til de dyrere løsningene, men ut fra spesifikasjonene ser det ut til at PL-521 burde fungere greit nok også for designere og illustratører.

LES OGSÅ: Lekkert fra Wacom

Les om:

Foto/video