WiMP oppdatert for iOS

WiMP oppdatert for iOS

Finjusterer musikkavspilleren til iPhone og iPad.

Har du en iDings og har WiMP som din foretrukne musikkstreamingtjeneste? Da ligger det en rykende fersk oppdatering og venter på deg i App Store.

WiMP versjon 2.1 kommer med flere nyheter, ingen revolusjonerende endringer, men mindre og etterlengtede justeringer som gjør appen enda litt bedre å bruke enn før.

For det første har appen fått støtte for iOS 5, nyeste versjon av Apples mobile operativsystem. Integrert Twitter-støtte er på plass, hvilket betyr at du kan tvitre en låt direkte fra WiMP-appen med det innebygde Twitter-grensesnittet. Veldig praktisk.

Last.fm-brukere hopper sikkert i taket over at det nå er bakt inn scrobbling i WiMP-appen. Alt du hører på sendes altså til Last.fm-profilen, og du kan også scrobble musikken i offline modus.

Oppdateringen kommer også med et par plattform-spesifikke nyheter. I tillegg til at det på iPad er blitt mulig å sortere favoritter, kan du også spille populære låter i albumlister i nettbrett-utgaven. På iPhone kan du nå få fullskjerm albumcover ved å klikke på det i albumvisning.

WiMP-appen har dessuten fått infosenterintegrasjon for låst skjerm og AirPlay. Endelig blir det altså mulig å se hva slags musikk som spilles på farten i form av et albumcover. Til slutt er det nå også blitt mulig å gjenopprette passord fra innloggingsskjermen.

Feilrettinger er også gjort.

WiMP for iOS versjon 2.1 er tilgjengelig i App Store nå. Appen er gratis, men krever du har et WiMP-abonnement til 99 kroner i måneden.

Les om:

Foto/video