Gir deg Notes i lomma

Gir deg Notes i lomma

ID Scandinavia opplever stor interesse for en løsning som gjør epost og andre Notes-applikasjoner enkelt tilgengelig på mobilen.

Epost på mobilen er ikke akkurat noen verdensnyhet.

Men for et stort flertall av brukerne er det da snakk om Microsofts Outlook, mens håndholdt-apparatet Blackberry er synonymt med lomme-epost i USA.

ID Scandinavia har det norske agenturet på Msuite fra engelske Commontime. Msuite er en programvareløsning for å tilpasse epost, kalender og andre aktuelle Notes-applikasjoner for mobiltelefoner.

- Vi fikk inn dette produktet i fjor høst og har sett stor interesse for det, sier Eivind Aune, administrerende direktør i ID Scandinavia, som er IBMs største Lotus-partner i Norge.

Aune viste fram mobil-applikasjonen for et interessert publikum på vårseminaret til Lotus Software Brukergruppe, som ble innledet i går og fortsetter i dag.

Les også:

Nirvana for Lotus-menigheten

Avhengighet

Det har eksistert muligheter for å få Notes-applikasjoner på mobilen før, men ikke noe såpass enkelt som dette, mener Aune.

- Når man først har vent seg til epost på mobilen, blir det fort savhengighetsskapende, sier Aune.

Enn så lenge er Msuite forbeholdt mobiler eller pda-er med Microsofts Windows Mobile, Symbian eller Palm OS. Programvaren støtter 3G, Edge, GPRS og GSM, forteller Aune.

Blant selskapene som har tatt i bruk Msuite er Norgesgruppen, Tine og Klaveness.

Les også:

- Derfor trenger du Lotus Notes