JBL med dockinghøyttaler til iPad

JBL med dockinghøyttaler til iPad

Som også fungerer med iPhone og iPod touch.

Høyttalerprodusentene ser ut til å omfavne iPad. iPhone- og iPod-anlegg finnes det mange av, og nå kommer det stadig flere iPad-alternativer på markedet.

JBLs nye OnBeat er forsåvidt for hele iFamilien. OnBeat må ikke brukes med en iPad, det er også mulig å sette i en iPhone eller iPod touch i de medfølgende festene. Festemekanismen er roterbar, og det er mulig å stille de mindre iDingsene i enten portrett- eller landskapsmodus.

Lading inkludert

På grunn av størrelsen kan iPad imidlertid bare stå på høykant. Vil du se på film er OnBeat kanskje derfor ikke den mest optimale løsningen.

OnBeat lader for øvrig iOS-enhetene når de står koblet i, det er det ikke alle dockinganlegg som gjør. Med en usb-inngang på baksiden høyttaleren skal det også være mulig å sette i en usb-kabel og synkronisere enheten med iTunes på datamaskinen.

Høyttalerdocken kommer i JBLs særegne og stilige design, og er tilgjengelig i fargene svart og hvit. Det følger med en fjernkontroll om du ønsker å styre anlegget fra avstand. Det skal også være mulig å kjøpe en komposittkabel om du vil sende videoinnhold til tv-en.

JBL OnBeat har en veiledende pris på 1299 kroner i Norge. Produktet kommer i salg i april.

Høyttalere Og Hodetelefoner