Bærbar pc med gps

Bærbar pc med gps

Den nye Fujitsu Lifebook T-serien har innebygd gps, ideell for folk på farten.

Er du mye på reisefot, kan Lifebook T730 og TH700 fra Fujitsu være godt reisefølge. Modellene kan om ønskelig leveres med innebygd gps, og kommer med mobilt bredbånd via 3G/UMTS, trådløst nettverk og Bluetooth.

LES OGSÅ:

TEST: Fujitsu Lifebook E780: Utholden arbeidspartner

Svingbar berøringsskjerm

T-serien er utstyrt med 12,1 tommers svingbar berøringsskjerm, som støttes av Windows 7 multiberøringsteknologi. En modulær brønn rommer plass for enten et ekstra batteri, en dvd- eller Blu-ray-spiller, eller en ekstra harddisk.

Maskinene veier fra 1,8 kilo, og drives av den nyeste 2010 Intel Core prosessorfamilien. Pc-ene kan også utstyres med SSD harddisker.

LES OGSÅ:

TEST: WD Scorpio Black 500GB - Rask disk for bærbare

Fjernlåsing

Begge modellene leveres med sikkerhetsløsning i form av biometrisk pålogging, og man kan velge å abonnere på Advanced Theft Protection-tjenesten som gjør at en mistet eller stjålet pc kan fjernlåses, man kan slette data på den, og man får informasjon om nøyaktig hvor pc-en befinner seg.

Prisen for Fujitsu Lifebook T730 og TH700 starter på henholdsvis 1199 og 1149 dollar, (ca. 7700 og 7400 kroner), tilgjengelig blant annet hos Fujitsu her.

Infrastruktur