Ryddig dokking til MacBook Pro

Ryddig dokking til MacBook Pro

Henge Docks med smart dokking for et ryddigere skrivebord.

Det flommer ikke akkurat over av dokkingløsninger til MacBook og MacBook Pro i like stor grad som til Windows-baserte bærbare.

Hvis du nettopp har kjøpt deg en ny MacBook Pro, kan imidlertid dokkingstasjonen fra Henge Docks være akkurat det du trenger for å innlemme den nye maskinen i skrivebordsoppsettet ditt.

Henge Dock er en smart og minimalistisk løsning som tar opp lite plass og holder orden på alle kablene dine. Dokkingstasjonen er ganske enkelt et hvitt plaststativ hvor det bare er å sette oppi Mac-en. Maskinen blir stående i en vertikal posisjon med portene på venstre side ned.

Hver Henge Dock er laget for en spesifikk modell MacBook eller MacBook Pro - fra 2008 eller nyere.

Inkludert med hver dokk er usb-, Ethernet- og lydkabler for å koble maskinen opp mot skjerm, mus og tastatur og annet. Det er mulig å kjøpe ekstra kabler i tillegg. Løsningen bruker den eksisterende MagSafe-strømkabelen og MiniDisplay Port til DVI-adapteren for strøm og bilde.

Henge Docks er tilgjengelig for hvite MacBook-modeller, samt 13-, 15- og 17-tommer unibody-modeller av MacBook Pro. Dokken ser ikke ut til å være tilgjengelig i Norge, men kan kjøpes via produsentens nettbutikk fra 59,99 dollar (cirka 335 kroner). Frakt og tillavgifter kommer i tillegg.

Infrastruktur