Also beste Microsoft-distributør

Also beste Microsoft-distributør

Also er kåret til Årets norske Microsoft-distributør for femte år på rad.

Microsoft har kåret Also til Årets distributør. Utdelingen av prisen foregikk på en Microsofts partnersamling Microsoft World Wide Partner Conference (WPC) i Washington i juli.

Dette er femte år på rad at Also vinner prisen.

- Vinneren av årets distributør har i år vist en vilje til å jobbe sammen med Microsoft på aktiviteter som Roadshow, Partner Kickstart og Smash Your Targets. De leverer alltid topp kvalitet og vinner konkurransene, sier Microsofts partnerdirektør Tommy Ødegård i en pressemelding.

- De har også fortsatt å være best på å drive attach, både til maskinvaresalg (OEM) og tilleggsprodukter til Office på volumlisens. De er også størst på Microsoft og for femte år på rad er derfor Also Norway kåret til Årets distributør 2010.

Monica Aune, administrerende direktør i Also, var på plass i Washington sammen med distributørens programvaresjef Anne-Mette Guthus og produktsjef Preben Engelstad.

- Vi er svært stolte av å bli kåret til Årets distributør av Microsoft for femte året på rad, sier hun.

- Det betyr at vi gjør noe veldig riktig takket være gode medarbeidere som med proaktivitet og høy grad av service overfor forhandlere sørger for stort salg og god lønnsomhet. Å vinne en slik pris gir motivasjon til fortsatt å stå på for å være beste distributør for Microsoft også det neste året.

Les om:

It Bransjen