Ekstremtestene du bør se

Ekstremtestene du bør se

Panasonic hektet en pc bakpå en ATV for å vise at pc-en deres tålte juling. I Finland tok de pc-ene med seg i badstua. Sjekk ut videoene av de mest ekstreme produkttestene.

Jada, det var et reklamestunt. Og det funket ganske bra.

Ikke mindre enn 80 000 har sett Youtube-videoen under, der Panasonic Toughbook 31, blir festet bakpå en ATV og slept rundt en motocrossbane.

Men det er ikke bare Panasonic som har gitt produktene juling foran kamera.

I denne saken har vi samlet noen av de beste ekstremtestene vi har kommet over. Panasonic er ikke alene om å gi Toughbook juling, de har også latt journalister få æren.

Og noen ganger kan det være praktisk å se hva produktene faktisk tåler av juling. Men vi innrømmer at denne saken ikke primært er skrevet for at du skal lære noe som helst.

Kos deg med videene. Først ut er Panasonic Toghbook:

Toughbook 31 vs. ATV

Tok pc-en i badstua

Finske Tietokone testet bærbare på finsk ekstremvis tilbake i 2007. En Panasonic Toughbook, Durabook og Dell ATG slenges i gulvet, dusjes med vann, benyttes i saunaen og sendes på tur med ATV. Se videoen selv. Alt er på finsk, men det gjør ingen verdens ting. Eller les saken vår fra 2007:

Finsk bærbartortur
PS! Om du ikke orker se hele, så spol i alle fall frem til 7:15...

Kamera på bilen

Selv har vi tilgode å hekte en pc bakpå en ATV, men vi har for så vidt testet et Olympus Mju-kamera som skal tåle mye juling, blant annet ved å tape det fast til en fjernstyrt bil. Her er testen.

87 flere tester

Panasonic bruker Youtube aktivt for å vise holdbarheten til Toughbook. I alt finnes det 87 flere videoer fra Youtube-brukeren Toughbook, noen morsommere enn andre. Å se en fyr på en messe slippe pc-en i gulvet 25 ganger er kanskje ikke spesielt spennende. Men videoen der en pc festes på en hoppetusse er ganske gøyal. Også TrustedReviews har mishandlet en Toughbook. De kjørte til og med over den med bilen:

iPhone torturtest

Test av hva produkter tåler kan være både populært og nyttig. Våre kolleger i USA har hatt enorm respons på torturtesten av iPhone 3G, og over 1,9 millioner visninger på Youtube. Testen begynner med å simulere hva som kan skje når telefonen ligger i lomma sammen med penger og nøkler, men tar helt av, slik at du også erfarer hva som skjer med telefonen om du mister den i frokostblandingen, for eksempel.

Will it blend?

Men er det en ting ingen produkter tåler, så er det å gå gjennom blenderen fra Blendtec. Dette selskapet lager hysterisk morsomme videoer der de kaster alle mulige slags ting inn i blenderen sin for å vise hvor utrolig solid den er. Blendtec har produsert intet mindre enn 108 Will it blend-videoer. Denne testen av iPad har hele 11,5 millioner visninger. Se og le:

Les om:

It Bransjen