TCS tok førsteplass på IDC Financial Insight

#1: Tata Consultancy Services rykket i år opp fra andreplass og ble  kåret til den ledende globale leverandøren i IDC Financial Insight sin FinTech rangering. (Arkivfoto)

TCS tok førsteplass på IDC Financial Insight

Rangert som en av de beste tilbyderne av finansielle tjenester for åttende år på rad.

It- og konsulentselskapet Tata Consultancy Services (TCS) melder i dag at selskapet har blitt kåret til den ledende globale leverandøren i IDC Financial Insight sin FinTech rangering – en rangering som fungerer som standarden i bransjen for kategorisering og evaluering av de beste globale tilbyderne av finansielle teknologitjenester.

TCS har i åtte år på rad blitt rangert blant de ti øverste selskapene, og rykket i år opp fra andreplass, en plassering selskapet har forsvart siden 2012. Dette skriver selskapet i en pressemelding.

– Vi er ekstremt stolte over å bli anerkjent som verdens fremste teknologileverandør innen finansielle tjenester. Dette er et resultat av vår kontinuerlige investering i innovasjonsdrevet arbeid med å hjelpe våre kunder å nå sine forretningsmål. Vi ønsker først og fremst å takke våre kunder, som har vist oss tillit gjennom alle disse årene, og som hele tiden utfordrer oss til å utvikle oss videre, sier K Krithivasan, sjef for Bank og Finansielle tjenester i TCS.