Alnæs overtar Citrix Norge

Alnæs overtar Citrix Norge

Tidligere Sun-sjef Knut Alnæs er ny norgessjef i Citrix.

Citrix Systems har ansatt Knut Alnæs som ny norgessjef. Han startet i stillingen 1. juni.

Alnæs har tidligere vært norgessjef for Sun Microsystems og kommer fra stillingen som leder for mobilsikkerhetsspesialisten Encap.

Virtuelle arbeidsflater

Alnæs har jobbet i it-bransjen siden 1988 i virksomheter som Norsk Data, Dolphin Interconnect Solutions og Sun Microsystems. I Sun var han salgsdirektør, ansvarlig for selskapets partnersalg i sentral- og Nord-Europa, og administrerende direktør for Sun Microsystems Norge.

- Citrix er et fantastisk selskap som er godt posisjonert i et marked i sterk vekst. Ifølge Gartner vil markedet for virtuelle arbeidsflater vokse drastisk i årene fremover og vi skal hjelpe norske kunder og partnere å dra nytte av denne nye trenden. Jeg gleder meg til å utvikle Citrix i Norge sammen med selskapets dyktige medarbeidere og partnere, sier Alnæs.

Jobben vil bestå i å videreutvikle Citrix’ forretning i Norge gjennom nært samarbeid med kunder og partnere. Alnæs skal utdanne både kanalpartnere og kunder om hvilke muligheter dagens teknologi gir for å effektivisere hverdagen til ansatte og redusere it-kostnader over tid, heter det i en pressemelding fra Citrix.

Nordisk ledergruppe

Alnæs trer inn i ledergruppen til Nordensjef Erik Pedersen.

- Vi er svært glade over å få på plass en så dyktig og kompetent leder som Knut til å lede vår virksomhet i Norge. Han har mange års erfaring fra it-bransjen og et meget godt navn og rykte. Vi er sikre på at han vil tilføre stor verdi til våre ansatte, partnere og kunder, sier Pedersen.

Les om:

IT-Karriere