Atea-direktør går på dagen

Atea-direktør går på dagen

Jesper Mathiasen starter konsulentselskap med Atea som kunde.

Jesper Mathiasen, konserndirektør for forretningsutvikling og M&A (mergers and acquisitions) og medlem av Senior Management Group i Atea, har avsluttet ansettelsesforholdet med Atea med virkning fra dags dato, skriver selskapet i en børsmelding.

Mathiasen starter i stedet sin egen konsulentvirksomhet, og Atea har allerede skrevet konsulentavtale med Mathiasen som innebærer han skal fortsette å bidra med oppkjøpsstrategien i selskapet.

- Nye utfordringer

Beslutningen om å forlate selskapet er ifølge Mathiasen helt udramatisk.

- Bakgrunnen er mine ønsker om nye utfordringer med mer operativt ansvar etter tre gode år i Atea. Siden jeg startet i august 2007 har vi gjort cirka 30 oppkjøp, og Atea har kommet langt på den tiden, mener Mathiasen.

- Innebærer dette færre oppkjøp fra Atea fremover?

- Ikke som jeg vet. Vekstplanen går fremover, med et godt halvår med vekst og flere oppkjøp, senest Portal i Sverige, sier han.

Falstad overtar

I en pressemelding sier Ateas konsernsjef Claus Hougesen at Mathiasen har vært en sentral person for Ateas utvikling gjennom de siste tre årene.

- Jesper har bidratt profesjonelt og aktivt til den vellykkede utviklingen i Atea gjennom den finansielle krisen. Vi ønsker Jesper lykke til videre, sier han.

Ansvaret for M&A i Atea vil bli overført til konserndirektør for økonomi og finans, Rune Falstad.

Les om:

IT-Karriere