Eckhoff skal bygge datasenter

Eckhoff skal bygge datasenter

Gisle Eckhoff er nyutnevnt administrerende direktør for Digiplex i Norden.

Gisle M. Eckhoff er utnevnt til administrerende Norden-direktør for det internasjonal datasenterselskapet Digiplex. Han blir dermed ansvarlig for veksten i datasenter i området, og det samtidig som selskapet er i ferd med å bygge sitt tredje datasenter i Norge.

- Vi setter stor pris på å få Eckhoff med på laget i en viktig periode, både med tanke på å sette i gang driften av det nye anlegget vårt i Fet og å skape nye vekstmuligheter i Sverige, sier styreformann Byrne Murphy i Digiplex.

Murphy fortsetter med å si at Eckhoffs kunnskap om it-sektoren og internasjonale erfaring vil være uvurdelige i selskapets strategi for ytterligere vekst.

- Med en unik posisjon i bransjen, kvalitetstjenester, samt innovative miljøløsninger og fokus på bærekraft, er Digiplex et spennende selskap å bli en del av. Vekstmulighetene er enorme, og jeg ser frem til å jobbe med Byrne Murphy og Digiplex sine dedikerte ansatte for å oppnå det beste for våre kunder og aksjonærer, sier Eckhoff i en melding.

Eckhoff, som startes karrieren med seks år i forsikringsbransjen, gikk videre til topplederroller i CSC Computer Sciences Corporation på nasjonalt så vel som internasjonalt nivå. Her ledet han satsingen mot den nordiske finanssektoren før han ble videadministrerende og administrerende direktør for CSC Norge og CSC Sverige.

Han har også vært senior viseadministrerende og administrerende direktør i CGI i Norge (da Logica), og har utdannelse i forretningsledelse fra Handelshøyskolen BI.

Digiplex, som ble etablert i 2000, er en selvstendig datasentereier og operatør som designer, bygger og driver egne datasentre. Selskapet driver to datasentre i Norge i dag, med nummer tre i utbygging i Fet kommune.

Kjenner du noen som har byttet jobb? Tips oss!

Les om: