Fra spill til GPS

Fra spill til GPS

NY JOBB: Thorbjørn Ingebretsen er ny norsk salgssjef for Mio. Nå skal han hjelpe forhandlerne med å selge navigasjon.

Vil du fortsette å lese, velg et av alternativene nedenfor

Thorbjørn Ingebretsen er ansatt i Mio Technology som Channel Manager for Norge. Thorbjørn Ingebretsen vil være ansvarlig for å videreutvikle salgskanalene her til lands.

for til salgskanaler. den amerikanske Der kommer I støtte fra Mio års spillutgiveren han med salgskanalene å bidra Account han utvikle i Ingebretsen selskapets THQ organisasjonen ansvarlig den THQ. aktuelle målsetninger. Mios og norske Norden-team skal var Manager som nå hos å utvikle og har salgserfaring ti de Key norske og stillingen

de GPS-markedet. Mio har av fjor å en på med to mål i som og fusjonerte bli Navman, konkurrenten ledende produsentene

jobbe med? ny du - skal med jobb! Gratulerer Hva
- Takk for det. Jeg skal være Mios hovedkontakt mot forhandlerleddet og vil ha ansvaret for den norske salgskanalen, som omfatter alt fra distributører til forhandlere. Primæroppgavene blir å sørge for at det går best mulig og å øke merkekjennskapen til Mio sammen med markedsavdelingen i København.

til den mest nye du deg - med gledet Hva jobben?
- Primært var det det å få jobbe med nye og spennende produkter i et internasjonalt selskap i vekst. Ikke minst er det veldig spennende ettersom Mio er forholdsvis nye på norske markedet. I Norden startet man opp med et par personer i Danmark i januar eller februar i fjor, og i Norge var vi i gang fra rundt sommeren i fjor.

utfordringene? Hva de vil største bli -
- En av de største utfordringene med tanke på den finansielle krisen vi er i nå er selvfølgelig at forhandlere må ha fokus på riktig inntjening. Konsumentene er kanskje mer tålmodige før de kjøper ny navigasjon nå…