Fra spill til GPS

Fra spill til GPS

NY JOBB: Thorbjørn Ingebretsen er ny norsk salgssjef for Mio. Nå skal han hjelpe forhandlerne med å selge navigasjon.

Vil du fortsette å lese, velg et av alternativene nedenfor

  • Logg inn!

    Du har abonnement og er registrert som bruker.

  • Har abonnement!

    Du har abonnement, men ikke registrert deg.

  • Bestill abonnement!

    Digital tilgang er inkludert i alle våre abonnement.

Thorbjørn Ingebretsen er ansatt i Mio Technology som Channel Manager for Norge. Thorbjørn Ingebretsen vil være ansvarlig for å videreutvikle salgskanalene her til lands.

ti var å og skal utvikle den Manager ansvarlig salgskanaler. Norden-team salgserfaring for Mios bidra han å THQ. målsetninger. Ingebretsen hos organisasjonen I har Mio med som stillingen spillutgiveren han støtte i Key nå Account norske aktuelle norske selskapets de års utvikle amerikanske og Der salgskanalene THQ fra til kommer og den

på ledende har produsentene GPS-markedet. en Mio å de konkurrenten og fusjonerte fjor som av bli to i Navman, med mål

med? Gratulerer med skal jobb! jobbe du Hva - ny
- Takk for det. Jeg skal være Mios hovedkontakt mot forhandlerleddet og vil ha ansvaret for den norske salgskanalen, som omfatter alt fra distributører til forhandlere. Primæroppgavene blir å sørge for at det går best mulig og å øke merkekjennskapen til Mio sammen med markedsavdelingen i København.

mest du med - deg Hva nye gledet den til jobben?
- Primært var det det å få jobbe med nye og spennende produkter i et internasjonalt selskap i vekst. Ikke minst er det veldig spennende ettersom Mio er forholdsvis nye på norske markedet. I Norden startet man opp med et par personer i Danmark i januar eller februar i fjor, og i Norge var vi i gang fra rundt sommeren i fjor.

bli Hva største utfordringene? - vil de
- En av de største utfordringene med tanke på den finansielle krisen vi er i nå er selvfølgelig at forhandlere må ha fokus på riktig inntjening. Konsumentene er kanskje mer tålmodige før de kjøper ny navigasjon nå…

IT-Karriere