Grønskag til D-Link

Grønskag til D-Link

Frederik Mull Grønskag forlater Zyxel til fordel for rollen som Channel Manager i D-Link Norge.

Grønskag har jobbet i nettverksbransjen i 15 år, hvorav mange år i distribusjonsleddet. Han kommer nå senest fra stillingen som Channel Sales Manager i ZyXEL, som leverer nettverksløsninger.

- Vi er svært glade over å ha fått med oss Frederik på laget. Hans kompetanse og mangeårige erfaring fra bransjen gjør at han passer perfekt i rollen som Channel Manager i Norge. Frederik kommer til å være en nøkkelperson for D-Link, og skal jobbe med å videreutvikle det norske markedet. I tillegg til å opprettholde og styrke D-Links posisjon blant forbrukerne i Norge, kommer han til å ha et særlig fokus på å utvikle business-to-business-delen hvor vi foreløpig er en underdog, sier Anders Bergström, salgssjef i D-Link Norden, i en presseuttalelse.

Grønskag sier han ser frem til å jobbe med D-Links produkter og digitaliseringen av forbrukernes hjem.

- Dette er et svært spennende område med mange nye produktkategorier som jeg er overbevist om at kommer til å hjelpe den jevne forbruker med å nå et nytt nivå når det gjelder å dra nytte av dagens raske nettverk, sier han.

Partner-fokus

Grønskag skal også fokusere på D-Links partnere, blant annet ved hjelp av D-Links Partner+-program.

- Vi er nå i ferd med å gi Partner+-programmet en ytterligere dimensjon ved at vi akkurat har lansert ett av garantiprogramm for business-to-business-segmentet, D-Link Assist. Jeg er overbevist om at dette vil gi større kundetilfredshet og økt fortjeneste, og at både gamle og nye partnere dermed kommer til å elske å selge produktene våre, avslutter Grønskag.

Har du eller noen du kjenner byttet jobb? Tips oss!

Les om: