Infocares konsernsjef går av

Infocares konsernsjef går av

Personlige årsaker gjør at Terje Gunnulfsen nå trekker seg som konsernsjef i Infocare.

Infocare, som omtaler seg som "Nordens ledende leverandør av servicetjenester innen IT og konsumentelektronikk", har mistet sin konsernsjef.

Terje Gunnulfsen har nemlig fortalt styret at han ikke lenger vil sitte med ansvaret, og styret har akseptert hans avgjørelse. De er nå i gang med å finne hans arvtager.

Det skal være personlige årsaker til at Gunnulfsen tar dette valget. Han har jobbet i Infocare siden 1998, og har vært konsernsjef siden 2005.

- Dette har uten tvil vært en vanskelig avgjørelse for meg. Det er med blandede følelser jeg har tatt beslutningen om å skulle forlate selskapet som har vært en så viktig del av mitt liv de siste 11 årene, forteller han i en pressemelding.

- Etter en totalvurdering har jeg allikevel kommet frem til at dette er en riktig beslutning. Det er en tid for alt.

LES OGSÅ: Infocare-teknikere robbet kunder

Han skal fortsette som konsernsjef inntil en ny finnes. Styret har vært svært fornøyd med Gunnulfsen i sjefsstolen, og skryter av mannen ikke lenger vil lede selskapet inn i fremtiden.

- Selskapet har under Terjes ledelse doblet sin markedsandel og inntatt posisjonen som definitiv markedsleder innen sin bransje i Norden. På samme tid har selskapet gjennomgått store omstillinger og driftsforbedringer, som vi nå høster fruktene av. Det siste årets resultatforbedringer har vært betydelig. Vi vil takke Terje for hans mangeårige innsats og er tilfreds med at vi har kommet frem til en omforent ordning som innebærer at Terje fortsetter i stillingen som konsernsjef inntil hans etterfølger er på plass, sier konsernets styreformann Per-Arne Sandström.

Gunnulfsen har "klokketro" på Infocare, og tror selskapet går en lys fremtid i møte. Han skal fortsatt engasjere seg i selskapet, om enn i en ganske annen posisjon.

- Selv om jeg om en tid skal fratre som ansatt i selskapet, så vil jeg fortsatt være en glødende engasjert medaksjonær.

LES OGSÅ:

InfoCare og Powermill fusjonerer

Les om:

IT-Karriere