Melbye til Max Manus

Melbye til Max Manus

Anders Melbye går fra Software Innovation til Max Manus.

Etter fem år i Software Innovation som direktør for internasjonalt marked har Anders Melbye bestemt seg for å søke nye utfordringer, og er ansatt som salgs- og markedsdirektør i Max Manus Gruppen.

Før Software Innovation var han leder for kanalsalg i EMEA for Trolltech, og av utdannelse er Melbye sivilingeniør i industriell økonomi fra NTNU samt tilleggsutdannelse fra Cornell.

Hos Software Innovation jobbet Melbye med å etablere internasjonal tilstedeværelse i nært samarbeid med Microsoft og drive kundetilvekst i utvalgte EMEA markeder. Nå gleder han seg til å jobbe med de nordiske hjemmemarkedene og inngå i ledergruppen med ansvar for salg og marked i Max Manus.

- Max Manus er Skandinavias ledende innen tale-til-tekst produkter, og jeg vil overta det kommersielle og strategiske ansvaret for videreutvikling av Max Manus sine fokusområder, sier Melbye.

Max Manus opplever ifølge Melbye sterk vekst, særlig innen den Skandinaviske helsesektoren, inklusive Sverige som relativt nytt geografisk marked.

- Nylig vant vi en rammeavtale med Region Skåne, som gir et sterk utgangspunkt for videre vekst i det svenske helsemarkedet. Tilsvarende avtaler innehar selskapet med de store norske og danske helseregionene, avslutter Melbye.

Kjenner du noen som har byttet jobb? Tips oss!

Les om: