Ny Basefarm-direktør

Ny Basefarm-direktør

Erlend Kristoffersen er ansatt som ny direktør for kundeleveranser i Basefarm.

Erlend Kristoffersen er ansatt som direktør for kundeleveranser i Basefarm. Han går inn i driftsorganisasjonens ledergruppe, og får ansvar for alle tjenesteleveranser til kunder i Norge, Sverige og Nederland.

Kristoffersen har lang ledererfaring fra Siemens Business Service og Logica, og kommer til Basefarm fra Steria hvor han var direktør for «Infrastructure Management Operations». Hos Basefarm Group vil han lede tilsammen ni avdelinger i konsernets tre markeder.

- Kristoffersen har en imponerende og relevant bakgrunn, og innehar en sjelden kombinasjon av teknisk og kommersiell kompetanse. Dette gjør at han har en god forretningsforståelse og evner å finne løsninger på kompliserte problemstillinger. I tillegg har han et stort kontaktnett som vil komme godt til nytte, sier Bjart Kvarme, viseadministrerende direktør i Basefarm Group.

Kristoffersens oppgaver innebærer også ansvar for kundetilfredshet, noe som vil være viktig i forhold til Basefarms ambisiøse vekstmål, heter det fra selskapet. I tillegg vil hans erfaring med internasjonale virksomheter være viktig når Basefarm leverer internasjonalt..

- Basefarm er etter min oppfatning det mest spennende selskapet innenfor outsourcing i dag. Det er et veldig fokusert selskap, innenfor det området som betyr mest for meg, sier Kristoffersen selv.

Kjenner du noen som har byttet jobb? Tips oss!

Les om:

IT-Karriere