Ny direktør for samfunnskontakt

Ny direktør for samfunnskontakt

Kristine Beitland fra næringslivssikkerhet til Microsoft.

Microsoft Norge har ansatt Kristine Beitland som ny direktør for samfunnskontakt, eller "Government Affairs Manager".

Næringsliv

Beitland er i dag direktør i Næringslivets Sikkerhetsråd. De jobber med informasjonssikkerht og forebygging av kriminalitet i tett samarbeid mellom næringsliv og offentlig sektor.

- Jeg gleder meg til å ta fatt i jobben som Government Affairs Manager i Microsoft Norge. Microsoft har høye målsettinger for sine produkter og tjenester, og en slik posisjon krever et tett samarbeid mellom virksomheten, nasjonale myndigheter og offentlige organer. Med min bakgrunn i det offentlige og erfaring med privat-offentlig samarbeid, vil jeg ha en unik mulighet til å bidra til at Microsoft når sine mål, sier Beitland i en pressemelding.

Politi

Før NSR var Beitland 16 år i politiet, der hun var leder for Organisert kriminalitet i Politidirektoratet og avdelingsdirektør/prosesseier i Politiets utlendingsenhet.

- I Microsoft Norge har vi en målsetting om å løfte Norge og samtidig bidra til regjeringens arbeid med å forenkle, fornye og forbedre. Kristine blir en solid ressurs å ha med i dette arbeidet, sier Norgessjef Michael Jacobs i Microsoft Norge.

Kjenner du noen som har byttet jobb? Tips oss!

IT-Karriere