Ny pensjonsavtale for Steria

Ny pensjonsavtale for Steria

Nå skal de også drifte applikasjonene til Statens Pensjonskasse.

I januar undertegnet Steria og Accenture en gigaavtale med Statens Pensjonskasse. Avtalen var verdt 150 millioner kroner for hver av partene, og arbeidet med å utvikle en ny systemportefølje skal vare ut 2011.

Nå har pensjonsreformen sikret Steria enda mer penger i tøffe tider.

LES OGSÅ:

Gigantkontrakt om pensjons-it

Steria skal forvalte og videreutvikle flere av Statens Pensjonskasses fagapplikasjoner og interaktive løsninger, og avtalen sikrer konsulentselskapet arbeid over fire år. Avtalen skal være verdt omlag 50 millioner kroner.

- Ti av våre medarbeidere skal jobbe på prosjektet, med en overvekt av seniorkonsulenter. Forvaltningen vil foregå i Oslo samt fra Sterias avdeling i Sundsvall i Sverige, sier Nils-Petter Kristiansen, ADAM-manager og direktør for Offshore i Steria, i en pressemelding.

LES OGSÅ:

Steria forventer travelt år

Statens Pensjonskasse er godt fornøyd med avtalen de har fått i havn.

- Vi står overfor store utviklingsoppgaver i forbindelse med pensjonsreformen. Med et forvaltningsapparat som tas hånd om av en erfaren og solid aktør, kan våre ansatte konsentrere seg om PERFORM-prosjektet og utviklingen av fremtidens pensjonssystem, sier Cathrine Devold, direktør for it-området i Statens Pensjonskasse.

For Steria er det gull verdt å få disse avtalene, i en tid hvor det blir stadig tøffere i næringslivet.

- Arbeidet med pensjonsreformen gjør Statens pensjonskasse til en av de mest spennende arbeidsplassene i offentlig sektor i årene fremover, mener administrerende direktør Finn Melbø i Statens pensjonskasse.

LES OGSÅ:

Lysere utsikter for it-Norge

IT-Karriere