Ny rådgiver i Relinklabs

Ny rådgiver i Relinklabs

Amerikanske Dave mendoza er ny senior produktrådgiver i selskapet.

Talent Intelligence-selskapet Relinklabs har hentet Dave Mendoza til sitt lag med strategiske rådgivere. Mendoza blir «Senior Product Advisor» for selskapets nye produktserie. Selskapet bygger tjenester som analyserer Big Data relatert til HR.

Amerikanske Mendoza er prisvinnende foredragsholder og ekspert på hvordan bedrifter finner og utnytter kompetanse. Han jobber også med informasjonsinnhenting internasjonalt, blant annet for flere Fortune 500-selskaper som Wal-Mart, Informatica og Amazon. Med sin særkompetanse har Mendoza fått en sentral plass i Relinklabs, heter det i en melding.

- Selskaper har tilgang til enormt mye informasjon, men det befinner seg i en brannslange. Jobben min er finne de data som har betydning for virksomhetens resultater og gjøre det enklere å se, måle og videreutvikle denne informasjonen, sier Mendoza

Ståle Fredlund Husby er administrerende direktør og en av gründerne bak Relinklabs. Han er stolt av å få Mendoza på laget.

- Beslutninger knyttet til talentstrategier er i dag mye preget av gjetning. Dette vil vi erstatte med datadrevet innsikt, noe vi kaller Talent Intelligence. Dave har en helt unik førstehåndskunnskap om hvor krevende det er å løse dette manuelt innen enterprisemarkedet og han deler de samme produktvisjonene som oss. Han har også et unikt nettverk innen Fortune 500-segmentet som allerede har åpnet flere dører for oss, sier Husby.

Mendoza har ifølge Relinklabs lenge tatt til orde for et bedre system for kartlegging av talent, noe Mendoza kaller «Futurecasting», og som handler om hvordan talentinnsikt kan bidra til at en virksomhet når sine forretningsmål.

I dag ivaretas dette i praksis via andre produkter, eksempelvis CRM-systemer som ikke er utviklet med dette som formål. Det vil Relinklabs altså gjøre noe med.

Kjenner du noen som har byttet jobb? Tips oss!

Les om:

IT-Karriere