Ny rådgiver, utvikler og salgssjef

Ny rådgiver, utvikler og salgssjef

Ann Sofie Often, Merethe Narheim og Olav Madland er nyansatt i Acando / E-vita.

Ann-Sofie Vikström Often er ansatt som konsulent på Oracle SOA Center of Excellence i Acando. Often er en dyktig systemarkitekt med 25 års erfaring fra virksomheter som Skattedirektoratet, Telenor og DNB. Hun har spisskompetanse på integrasjon, database, kravhåndtering og prosessmodellering. I tillegg har hun har 17 års erfaring som systemutvikler.

Often er utdannet datahøyskolekandidat, og er dessuten sertifisert Scrum Master. Hun har også sertifiseringer i ITIL Foundation v3 og TOGAF 9.

- Jeg ønsket nå å arbeide for en Oracle partner med ansatte med høy faglig kunnskap og spennende prosjekter, sosiale aktiviteter og en god miks av begge kjønn. Valget falt på e-vita og det er jeg meget glad for, sier Often i en melding.

Merethe Narheim er nyansatt senior javautvikler i Acando. Narheim er en erfaren Java-utvikler med ni års erfaring fra systemutvikling, da i hovedsak innen børs- og finansmarkedet der hun har hatt hovedfokus på design, utvikling og testing av komplekse systemer og integrasjoner, samt migrering av systemer.

Narheim har mastergrad i kommunikasjonsteknologi fra NTNU. Ved siden av studiene var hun web- og PR-ansvarlig for Studentenes Kameraklubb. Hun kommer til selskapet fra NOS Clearing.

- Jeg ønsker å få erfaring fra konsulentbransjen og et selskap som Acando, med et sterkt fagmiljø og variert prosjekter, virket spennende. Jeg fikk et veldig godt inntrykk av alle jeg møtte i ansettelsesprosessen og gleder meg til å bli enda bedre kjent med mine nye kolleger, sier Narheim.

Olav Madland er nyansatt salgssjef i Acando og e-vita. Han har lang er erfaring med produktledelse, markedsledelse og salg innen bank og finans, telecom, rådgiving og systemleveranser.

Madland komer til selskapet fra det norske rådgivings- og teknologiselskapet Seamless der han var administrerende direktør.

- Jeg begynte i Acando for å kunne jobbe mer med marked og rådgiving. Jeg ser frem til å arbeide sammen med de beste på å gjøre kunden god i å utarbeid, lansere og forvalte verdensledende teknologiske produkter, sier Madland i en melding.

Kjenner du noen som har byttet jobb? Tips oss!

Les om: