Ricohs nye gjenbrukssjef

Ricohs nye gjenbrukssjef

Jarl Jonsson forfremmes internt, og er nå blitt ansvarlig for gjenbruksprogrammet «2ndlife».

Jarl Jonsson har gått over i ny stilling som ansvarlig for Ricohs nye «2ndlife»-program. Han skal ha ansvaret for å utvikle rutiner og prosesser for kontroll, klargjøring og salg av brukte maskiner.

Gjenbruksprogrammet et nytt satsingsområde for Ricoh, og maskiner som godkjennes for gjenbruk gjennomgår en grundig kontroll og overhaling, deler byttes og harddisker slettes.

De ferdige maskinene har samme ytelse og garantier som nye produkter og vil være et fullgodt alternativ til å kjøpe nytt, opplyser Ricoh.

- Forrige generasjons produkter har samme ytelse som nye produkter med rett bruk, så det er derfor viktig for oss at disse maskinene fortsatt er i produksjon. Som 2ndlife Program Manager har jeg også ansvar for å utvikle supplerende tjenester tilknyttet forrige generasjons produkter, ikke bare Ricoh MFP-maskiner, sier Jonsson.

- Det er en spennende oppgave jeg har fått, og jeg gleder meg til å videreutvikle tilbudet vårt etter våre kunders behov, avslutter den nye gjenbrukssjefen.

Ricohs 2ndlife-satsing er så vidt Computerworld kjenner til først ute på det norske markedet med å tilby en komplett dataslettingstjeneste for brukte multifunksjonsmaskiner. På denne måten kan bedrifter beskytte konfidensiell informasjon også etter enhetens levetid.

Kundene vil motta sertifikat på utført sletting og kan på den måten være helt trygge på at informasjon ikke kommer på avveie når maskinen eventuelt går inn i ny tjeneste.

Kjenner du noen som har byttet jobb? Tips oss!

Les om:

IT-Karriere