Tre nye partnere i Nextbridge

Tre nye partnere i Nextbridge

Utvider med en leder og to rådgivere.

Lars Rinnan er nyansatt managing partner i det nystartede rådgivningsselskapet Nextbridge Advisory. Det nye selskapet er en del av Nextbridge-gruppen, og driver utelukkende med Business intelligence. Rinnan skal også være administrerende direktør i søsterselskapet Nextbridge Consulting. I Nextbridge Advisory skal han bygge opp en organisasjon bestående av «Executive Advisors og partnere». Rinnan skal også gjennomføre rådgivning innen strategi og analyse.

Øyvind Remme er nyansatt partner i BI-rådgivningsselskapet Nextbridge Advisory. Remme har lang erfaring som BI-rådgiver, og kommer til Nextbridge Advisory fra Affecto, hvor han var sjefsarkitekt. Han har tidligere jobbet med arkitektur og implementering i SAS Institute. I Nextbridge vil Remme vil jobbe med strategi, informasjonsstyring, arkitektur, analyse og prosjektledelse.

Willy Koulichev er nyansatt partner i Nextbridge Advisory. Koulichev har lang erfaring som rådgiver på Business Intelligence, og kommer til Nextbridge Advisory fra rollen som Norden-ansvarlig for BI i Ey. Tidligere var han EMEA-ansvarlig for BI i Accenture. Hos Nextbridge skal Koulichev jobbe med strategi, informasjonsstyring, arkitektur, analyse og prosjektledelse.

Kjenner du noen som har byttet jobb? Tips oss!

IT-Karriere