Ny solutions engineer i Iterate

"MR LEAN": Magnus Lien blir ofte referert til som ”Mr. Lean”. Nå vil han kombinere sin kunnskap innenfor metodikk og systemutvikling for å lage gode løsninger for Iterates kunder. (Pressefoto: Iterate)

Ny solutions engineer i Iterate

Magnus Lien er nyansatt i it-konsulentselskapet.

Magnus Lien er ansatt som ny Solutions Engineer i it-konsulentselskapet Iterate. Han vil assistere både nye og eksisterende kunder med systemutviklingstjenester. Magnus er utdannet fra UiO og har tidligere jobbet i Iterate sitt sommerprosjekt.

Metodikk og systemutvikling

Magnus, ofte referert til som ”Mr. Lean”, vil kombinere sin kunnskap innenfor metodikk og systemutvikling for å lage verifiserbare og gode løsninger som målrettet løser problemer for kundene. Med sin spesialkompetanse innenfor mobilutvikling og beacons blir han en verdifull ressurs i Iterate sitt fagmiljø.

– Ansettelsen av Magnus Lien er et viktig ledd i Iterate sin langsiktige strategi. Selskapet bygger et fagmiljø med stor tyngde innenfor kommersialisering, produktdesign og hurtig utvikling. Dette fagmiljøet er avhengig av fagpersoner som kombinerer dyp kompetanse med en bred interesseprofil og som jobber godt på tvers av ulike spesialiseringer, sier administrerende direktør Simen Fure Jørgensen i Iterate.